| Aktualne! | |
|
+9Paul Wolf mivvy3 Bri0 josef evilking Vocko mark onderka01 All.Os 13 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
All.Os Admin
Poeet p?íspivku : 753 Age : 40 Registration date : 24. 04. 07
| Předmět: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 4:42 pm | |
| Kluci, moc se omlouvam, ze vas dramaticky zanedbavam, ale jsem v jednom kole, hlavne v komunikaci mezi AMEN a spojenci a taky v komunikaci s vami na skype. Shrnu ve strucnosti, co je zatim dohodnuto:
Vznikne nova aliance stavitelu divu a drzitelu planu s nazvem HIVE, ostatni aliance si davaji prefix [H]. Ostatni je ve fazi jednani, kdyby neco, tak se ptejte.
Naposledy upravil dne Sat Oct 27, 2007 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
onderka01 Povídkář
Poeet p?íspivku : 120 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 6:32 pm | |
| jo tak proto anubis s hrabjetem odešli...a co ten nový člen?:-) představíš nám ho?? | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 7:47 pm | |
| SameCZek je dlouholety pritel AMEN, prichazi z VFC za ucelem zlepseni spolupraci, spoluhraje za nej vodnik. | |
|
| |
mark AMENiak
Poeet p?íspivku : 512 Registration date : 17. 05. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 9:03 pm | |
| a já si to neodpustím... jakto, že nebyla diskuse? jakto, že nebylo hlasování... jakto, že nikdo nic neví? já jenom, že jsme nedávno byli s djdavem kartáčovaní za něco, co se momentálně jen tak jakoby nic stane ze strany těch, kdo nás za to pranýřovali. jenom, aby bylo jasno jak se věci měří... táááááák, ulevil jsem si, trochu je to trapné, ale nedalo mi to. je mi jasné, že jsou ted důležitější věci, tak mi tento soukromý výlev odpustte. | |
|
| |
Vocko Povídkář
Poeet p?íspivku : 134 Registration date : 14. 08. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 9:27 pm | |
| jako je pekny ze si ti, co chtej stavet div sveta udelali vlastni ally,ale vubec nechapu k cemu to je...akorat sme je i nas odrizli od sebe..voni aktualne nebudou tusit nic a mi taky ne... vysvetlite mi to prosim nekdo?? | |
|
| |
evilking Fejetonista
Poeet p?íspivku : 82 Age : 39 Registration date : 17. 05. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 10:06 pm | |
| Taky tomu moc nerozumím a vím téměř prd,co se to vlastně děje..snad nám pak vedení podá info až bude mít čas.. | |
|
| |
mark AMENiak
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 10:27 pm | |
| vocko má pravdu. taky moc nechápu v čem je to dobrý tah. prosím o vysvětlení. dík | |
|
| |
josef Fejetonista
Poeet p?íspivku : 97 Registration date : 29. 06. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Oct 26, 2007 10:50 pm | |
| SameCZeka znám ten by mi nevadil, ale nechápu, že nás opustil anubis a Hrabje!!!!!!! | |
|
| |
Thomy Anonymní
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 12:12 am | |
| Kluci co budou stavět DS budou v jedné alianci i díky plánům atd. ne? Tam se to pak vyplácí.. |
|
| |
Bri0 Komentátor
Poeet p?íspivku : 50 Age : 33 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 12:42 am | |
| no to máš sice pravdu ale stejně furt nechápu proč odešel i anubis a ne jen hrabje? | |
|
| |
Vocko Povídkář
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 1:32 am | |
| doufam ze budete davat ty utoky, ktery mi uz bohuzel videt nemuzeme na forum... | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 4:59 am | |
| Chlapci,
jsem si vedom zasadniho nedostatku informaci z me strany, prosim vas o jedine: verte mi, ze krome chvile na spanek u toho ted sedim takrka 24/7 a jen malou cast z toho venuju svemu uctu a vesnickam. Nekaslu na vas, jen jsem ted extremne vytizen a kdo v pozici, ve ktere se ted nachazim, nebyl, si muze jen zhruba predstavovat, co zrovna podstupuju. Vsechny informace, ktere budou k dispozici, vam predam behem dneska na foru, pak byste se meli v celem deni zorientovat.
Zatim od vas potrebuju bezvyhradnou duveru, ze co delam, delam dobre a spravne, a ze vim, proc to delam.
P.S.: Zda se mi, ze mnoho z vas ma jeste pocit, ze je vsechno pri starem a ocekavate standardni postupy a vyvoje, ale pochopte, ze tak to neni. Situace se naprosto zmenila a vsechno, co jste znali, veskery rad a chod veci uz neplati, vse se podrizuje jedinemu cili - vitezstvi. Proto se vubec nepozastavujte nad vecmi jako je pohyb clenu apod. Vse se pokusim behem dne vysvetlit, ted jdu na chvili spat, ale zatim prosim jednoduse respektujte veskere me kroky i pripadna narizeni. | |
|
| |
mark AMENiak
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 11:37 am | |
| díky za info, all.osi. a omlouvám se za nás za všechny neurotiky. chápeme vaši pozici s djdavem. snažte se pochopit i tu naši. konečně se něco začalo dít a my jsme mimo mísu, dost těžko se nervy drží na uzdě. pokusíme se nezlobit. díky | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 4:16 pm | |
| | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 4:30 pm | |
| Momentalne probihaji jednani o nazvu spolecne aliance stavitelu a taky o tom, kdo presne ji bude tvorit. Rad bych, abyste se k tomu taky vyjadrili, takze pridavam hlasovani. Navrhy, ktere jsou momentalne probirane uvadim a kdo zvoli hlas pro "jiny", at prosim napise jaky. Dopredu upozornuju ze hypercool tvrdacky nazev typu Brotherhood of Heroes neprojde Zkratka by mela byt tak jako tak HIVE, at bude plny nazev jakykoli. A samozrejme vysledek naseho hlasovani neznamena, ze tak to doopravdy bude | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 4:48 pm | |
|
Naposledy upravil dne Sat Oct 27, 2007 4:50 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
mivvy3 Komentátor
Poeet p?íspivku : 55 Registration date : 03. 07. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 4:48 pm | |
| sem pro HIVE ..... ! Broucci a Luzovi Bloucci co to má jako bejt kurvadrát?" :D:D | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 5:00 pm | |
| Doufam, ze jsem alespon trochu prispel k vasi lepsi informovanosti. Pokud se objevi dalsi skutecnosti, ktere by vas mohly zajimat, zase vam je tady hodim. Kdyby vas neco zajimalo, napiste to bud tady nebo na icq, ja vam snad odpovim. Ale neptejte se me na to, o cem jeste neni rozhodnuto | |
|
| |
Vocko Povídkář
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 5:03 pm | |
| dikes za info...konecne se trochu dostavame do hry... | |
|
| |
Bri0 Komentátor
Poeet p?íspivku : 50 Age : 33 Registration date : 10. 07. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Sat Oct 27, 2007 5:31 pm | |
| - Vocko napsal:
- jako je pekny ze si ti, co chtej stavet div sveta udelali vlastni ally,.....
když sem si přečet tohle podruhý tk mě to docela zarazilo KDYŽ TI CO CHTEJ STAVĚT DIV SVĚTA tak proč to v tý ally stavý jen hrabje? pochobyl bych kdyby se ta ally udělala u 50 lvlu divu světa kůli stavebním plánům ale takle ze začátku to nechápu. | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Sun Oct 28, 2007 12:04 am | |
| To s tim Hrabjetem byl trochu predcasny krok Almera, ale slo mu o to, aby se zacalo neco dit ve smeru ke sjednocene alianci. Nicmene jak uz jsem rikal drive, zatim si toho nevsimejte, az se konecne dobereme finalniho reseni, tak se vsechno usporada jak ma a vy samozrejme budete o vsem informovani. | |
|
| |
Paul Wolf Fejetonista
Poeet p?íspivku : 105 Age : 46 Localisation : Kladno, to je to mesto... Registration date : 24. 04. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Sun Oct 28, 2007 12:42 am | |
| ja to mam ze svych vesnic k Hrabjeti nejbliz, takze jak jsem jiz psal, dodelavam vsechna surovinova pole na 17 a obili na 18 (se zlatkama), chybi mi uz jen kousek.. ale hafo surovin. kdyby chtel byt nekdo napomocen, budu rad. jinak potom mu hned zacnu posilat suroviny a armadu... jedu naplno s vojakama ve vsech 15 vesnicich a v jedne nove zacnu zitra. suroviny budu taky posilat, hned, jak vsechno bude na max levelu, tzn tak ve stredu, potazmo s Vasi pomoci v pondeli... | |
|
| |
All.Os Admin
| Předmět: Re: Aktualne! Fri Nov 02, 2007 1:16 am | |
| Protoze je mozne, ze i nekteri z vas maji stejny problem, jako josef, postnu vam sem rovnou odpoved na jeho "dopis" : Ahoj,
mozna o tom nevis, protoze neznas pravidla travianu, ale div sveta se jeste nestavi. Momentalne se nedeje nic a ceka se na pridani stavebnich planu do hry.
Svou obrannou armadu si zatim schovej, bude potreba. Utocnou armadou mas za ukol stejne jako vsichni ostatni fakovat nepratelsky "div", ktery mas nejbliz a krome toho si muzes vybrat nejakou nepratelskou ves pobliz ciziho divu a na tu najet.
Hezky den. ____________ josef psal:
Ahoj, nezlob se , ale nemám žádne info o DS!!!
Jako člen amen, bych chtěl být informován!!!!!!!
No a rovněž bych rád nabýdl svou army!!!! | |
|
| |
onderka01 Povídkář
Poeet p?íspivku : 120 Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Wed Nov 21, 2007 9:27 pm | |
| Tak div světa je na lvl 10 a já pořád nevim co se děje...co se děje uvnitř.Komunikace,jak jde stavění,...,... Vim že se jedná o snadno zneužitelný info,ale něco byste přeci jenom mohli odtajnit.Jsem netrpělivej a ta nevědomost mi už leze na nervy... please | |
|
| |
cicina Povídkář
Poeet p?íspivku : 178 Age : 37 Localisation : Sumava/Brno Registration date : 19. 05. 07
| Předmět: Re: Aktualne! Wed Nov 21, 2007 10:01 pm | |
| nainstaluj skype tam se dozvis vse potrebne | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aktualne! | |
| |
|
| |
| Aktualne! | |
|